Usein kysytyt kysymykset

INCONTROL TOUCH MAP UDPATER – asennus

Mikä InControl Touch Map Updater on? Mihin sitä käytetään?

InControl Touch Map Updater on maksuton ohjelmisto, jonka avulla voit ladata, ostaa ja asentaa karttapäivityksiä navigointilaitteesi SD-korttiin. Navigointilaitteen SD-korttiin ei voi ladata päivityksiä ilman InControl Touch Map Updater -ohjelmistoa. Lataa InControl Touch Map Updater täältä.

HUOM. SD-kortti: SD-kortti on sisäänrakennettu ajoneuvon navigointijärjestelmään ja se sisältää navigointijärjestelmän lisenssit sekä tehtaalla asennetun kartan. Kun haluat päivittää navigointijärjestelmän kartan, sinun on poistettava SD-kortti korttipaikasta (katso ohjeet ajoneuvon käyttöoppaasta) ja asetettava se tietokoneen SD-kortinlukijaan.

HUOM. Pidä SD-kortti aina lukitsemattomassa tilassa (kortin sivussa on pieni kytkin), jotta InControl Touch Map Updater voisi kirjoittaa kortille tarvittavat tiedot sekä ladata ja asentaa uutta sisältöä.

Miten InControl Touch Map Updater ladataan?

Kartanpäivitysohjelmiston voi ladata osoitteesta https://landrover.welcome.naviextras.com. Siirry suoraan Hanki päivityksesi -sivulle.

Miten saan InControl Touch Map Updater -ohjelmiston uusimman version?

Kun InControl Touch Map Updater -ohjelmistosta on saatavilla uusi versio, ohjelmisto kehottaa sinua automaattisesti päivittämään uuteen versioon. Jos et halua käyttää automaattisia päivityksiä, voit asentaa InControl Touch Map Updater -ohjelmiston uusimman version osoitteesta https://landrover.welcome.naviextras.com ja ladata InControl Touch Map Updater -ohjelmiston mukana toimitettavan asennusohjelmiston.

Voiko InControl Touch Map Updater -ohjelmiston asentaa Windowsiin?

Kyllä, InControl Touch Map Updater on yhteensopiva Microsoft Windowsin versioiden 7, 8 ja 10 kanssa.

Voiko InControl Touch Map Updater -ohjelmiston asentaa Maciin?

Kyllä, InControl Touch Map Updater on yhteensopiva Mac OSX:n version 10.10 ja uudempien kanssa.

Jos käytät OS X Catalinaa, lataa ja asenna uusin, OS X:n kanssa yhteensopiva versio sovelluksesta InControl Touch Map Updater. Edellinen InControl Touch Map Updater ei käynnisty OS X Catalina -päivityksen jälkeen.

Tarvitaanko uusimpien karttojen/sisältöjen lataamiseen Internet-yhteys?

InControl Touch Map Updater -ohjelmiston on muodostettava yhteys verkkopalvelimelle eri toimintojen suorittamiseksi, esimerkiksi päivitysten tarkistamiseksi ja uusimpien karttojen lataamiseksi.

Miten InControl Touch Map Updater käynnistetään?

Kun olet ladannut ja asentanut InControl Touch Map Updater -ohjelmiston, voit käynnistää sen tietokoneesi työpöydällä olevasta pikakuvakkeesta. Poista SD-kortti ajoneuvon korttipaikasta ja aseta se (PC- tai Mac-) tietokoneeseen. InControl Touch Map Updater lukee ja tunnistaa navigointitiedot automaattisesti SD-kortilta.

HUOM. Ajoneuvon navigointijärjestelmä on käynnistettävä vähintään kerran ennen SD-kortin poistamista ja asettamista tietokoneeseen.

Mitä kieliä InControl Touch Map Updater tukee?

InControl Touch Map Updater -versio on saatavilla useilla kielillä. Näet kaikki käytettävissä olevat kielet KIELI-valitsimen avulla.

INCONTROL TOUCH MAP UPDATER – käyttö ja toiminta

Miten InControl Touch Map Updater -tili luodaan?

Jotta voisit ladata karttapäivityksiä, sinun on luotava InControl Touch Map Updater -sovellukseen käyttäjätili. Käynnistä InControl Touch Map Updater, napsauta kohtaa Rekisteröinti ja anna nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä salasana.

Olen unohtanut kirjautumissähköpostiosoitteeni. Mitä minun pitäisi tehdä?

Jos olet unohtanut InControl Touch Map Updater -tilin luomiseen käyttämäsi sähköpostiosoitteen, sinun on rekisteröidyttävä uudelleen. Kaikki aiemmin hankkimasi sisältö on edelleen käytettävissäsi, sillä sisältö on lukittu SD-kortille eikä InControl Touch Map Updater -tilillesi.

Olen unohtanut salasanani. Mitä minun pitäisi tehdä?

Jos olet unohtanut salasanasi, palauta se käyttämällä Unohtunut salasana -linkkiä.

KARTTAPÄIVITYKSET

Miten päivitän nykyiset karttani tai ostan lisäsisältöjä?

Voit päivittää kartat InControl Touch Map Updater -sovelluksella/-ohjelmistolla. Tässä nelivaiheinen pikaohje:

  1. Poista SD-kortti ajoneuvon korttipaikasta ja aseta se tietokoneeseen.
  2. Lataa InControl Touch Map Updater tietokoneellesi ja käynnistä ohjelmisto.
  3. Päivitä kartta noudattamalla näytön ohjeita.
  4. Aseta SD-kortti takaisin ajoneuvoosi.

Saat tarkat tiedot Tee näin -oppaasta.

HUOM. Ajoneuvon navigointijärjestelmä on käynnistettävä vähintään kerran ennen SD-kortin poistamista ja asettamista tietokoneeseen.

Miten karttapäivitysten saatavuus tarkistetaan?

Käynnistä InControl Touch Map Updater ja aseta ajoneuvon SD-kortti korttipaikkaan. Sovellus löytää tunnistamalleen SD-kortille saatavilla olevat päivitykset automaattisesti ja tarjoaa niitä ladattaviksi ja asennettaviksi. Jos haluat tietää ennen InControl Touch Map Updater -sovelluksen käynnistämistä, onko jokin uusi karttaversio julkaistu, tilaa uutiskirjeemme täältä, jolloin saat ilmoitukset päivityksistä sähköpostitse.

Voiko käytettävissä olevat päivitykset asentaa myöhemmin?

Kyllä, kaikki käytettävissä olevat päivitykset voidaan asentaa milloin tahansa.

Voiko käynnissä olevan latauksen perua?

Ei. Lataus- ja asennusprosessi on suoritettava kokonaan, jotta SD-kortilla olevat kartat toimisivat ja olisivat käytettävissä. Älä sulje InControl Touch Map Updater -ohjelmistoa äläkä poista SD-korttia lataus- ja asennusprosessin aikana.

Kuinka kauan karttatietojen lataus kestää?

Latausaika vaihtelee ladattavan sisällön koon sekä Internet-yhteyden nopeuden mukaisesti. Suosittelemme käyttämään laajakaistayhteyttä päivitysten ja uuden sisällön lataamiseen.

Poistetaanko vanhat kartat uuden karttapäivityksen asennuksen yhteydessä?

Kyllä, vanhat karttaversiot poistetaan ja korvataan uusilla.

INCONTROL TOUCH MAP UPDATER – tavallisimmat ongelmat ja ratkaisut niihin

Miten yhteysvirhe ratkaistaan?

Yhteysvirhe tarkoittaa, että InControl Touch Map Updater ei pysty muodostamaan yhteyttä päivityspalvelimille. Varmista, että käytettävissäsi on aktiivinen Internet-yhteys ja yritä ladata InControl Touch Map Updater uudelleen.

Miksi InControl Touch Map Updater ei havaitse SD-korttia?

InControl Touch Map Updater tunnistaa vain kelvolliset SD-kortit, jotka on suunniteltu käytettäviksi InControl Touch -navigointijärjestelmän kanssa. Muita SD-kortteja ei havaita. Jos SD-kortti on vaurioitunut tai sen tietoja on muutettu käyttämättä InControl Touch Map Updater -ohjelmistoa, ohjelmisto ei saata tunnistaa SD-korttia. Tarkista myös, toimiiko PC- tai Mac-tietokoneesi SD-korttipaikka oikein.

Miksi jotkin asetukset näytetään himmennettyinä?

InControl Touch Map Updater tunnistaa automaattisesti korttipaikassa olevan SD-kortin sisällön. Tiettyjen painikkeiden ja/tai toimintojen saatavuus voi liittyä SD-kortin sisältöön.

Mitä teen, jos SD-korttini on kadonnut, hajonnut tai vaurioitunut?

Sinun on tilattava uusi SD-kortti. Saat lisätietoja Jaguar-jälleenmyyjältä.

Miksi VIN-numeroni näytetään InControl Touch Map Updater -ohjelmistossa?

InControl Touch Map Updater käyttää VIN-numeroa ei siirrettävissä olevan lisenssin tunnistamiseen aktivointiprosessin aikana, jotta voisit käyttää karttoja ajoneuvossasi.

Miksi ajoneuvoni antaa ilmoituksen SD-kortin virheellisestä VIN-numerosta?

Ajoneuvo ilmoittaa SD-kortin virheellisestä VIN-numerosta, jos SD-kortilla oleva lisenssitiedosto on aktivoitu jonkin toisen ajoneuvon VIN-numerolla. Varmista, että käytät oikeaa SD-korttia, joka on aktivoitu käytettäväksi tässä ajoneuvossa.

Miksi ajoneuvo ei tunnista SD-korttia?

Jos InControl Touch Map -ohjelmiston SD-korttia ei tunnisteta, varmista, että SD-kortti on lukitsemattomassa tilassa (kortin sivussa on pieni kytkin) ja asetettu oikein ajoneuvon SD-korttipaikkaan. Jos kortti on asetettu oikein, sammuta ajoneuvo, sulje kaikki sen ovet ja lukitse se kahdeksi minuutiksi ennen uudelleenkäynnistämistä. Jos SD-korttia ei tunnisteta vieläkään, merkitse ajoneuvon näyttämä virheviesti muistiin ja pyydä lisäohjeita Jaguar-jälleenmyyjältä.

SD-korttiin ei ole liitetty VIN-numeroa. Miksi?

Tämä viesti tarkoittaa, että InControl Touch Map Updater ei ole löytänyt kortilta ajoneuvon tunnistenumeroa (VIN). Ota yhteyttä Jaguar-jälleenmyyjääsi.

Miksi näen viestin, jossa sanotaan, että tietokoneella ei ole riittävästi vapaata tilaa?

InControl Touch Map Updater -ohjelman on ladattava valitut tuotteet verkkopalvelimelta ennen tietojen kopioimista SD-kortille. Jos näet tämän virheviestin, varmista, että tietokoneellasi on riittävästi vapaata tallennustilaa ja aloita lataus- ja asennusprosessi uudelleen. Tarvittava vapaan tilan määrä vaihtelee kartta-alueittain. Yleisohjeena voidaan sanoa, että vapaata tilaa tarvitaan enintään 10 Gt.

Miksi lataus- ja asennusprosessi epäonnistuu?

Tähän voi olla syynä se, että InControl Touch Map Updater ei pysty muodostamaan yhteyttä päivityspalvelimiin verkko-ongelmien tai satunnaisten yhteysvirheiden vuoksi. Syynä voivat olla myös SD-kortin kirjoitus- tai lukuvirheet. Useimmissa tapauksissa InControl Touch Map Updater näyttää virheviestin, jonka avulla ongelman voi tunnistaa. Jos sinulla on jatkuvasti lataus- ja asennusongelmia, pyydä lisäohjeita Jaguar-jälleenmyyjältäsi.

Miksi SD-kortin pitää olla lukitsematon?

Pidä SD-kortti aina lukitsemattomassa tilassa (kortin sivussa on pieni kytkin), jotta InControl Touch Map Updater voisi kirjoittaa kortille tarvittavat tiedot sekä ladata ja asentaa uutta sisältöä.

Voinko käyttää ulkoista SD-kortinlukijaa?

Kyllä, voit käyttää PC- tai Mac-tietokoneeseen kytkettyä ulkoista SD-kortinlukijaa.

Voinko tallentaa SD-kortille omia tietojani?

InControl Touch Map -ohjelmiston SD-kortit on tarkoitettu käytettäviksi vain InControl Touch -navigointijärjestelmän kanssa. Kortille ei saa tallentaa muita tietoja. Kaikki muutokset SD-kortin sisältöön on tehtävä InControl Touch Map Updater -ohjelmistolla. Muiden tietojen tallentaminen SD-kortille tai luvattomien muutosten tekeminen SD-kortin tietoihin voi aiheuttaa ongelmia InControl Touch -navigointijärjestelmässä ja mitätöidä ajoneuvosi takuun.

Saako SD-kortin tiedot kopioida toiselle kortille?

Ei. SD-kortin sisällön kopioiminen ja kahdentaminen on kielletty käyttöehdoissa. Myös koko SD-kortin luvaton kopioiminen ja kahdentaminen on kiellettyä.

InControl Touch Map Updater ei käynnisty Mac-tietokoneessa. Mitä minun pitää tehdä?

Jos olet päivittänyt OS X:n Catalinaa varten, InControl Touch Map Updater toimii vain poistamalla sovelluksen edellisen version ja lataamalla uusimman version.

Mihin on kiinnitettävä huomiota ensimmäisen käytön yhteydessä?

Käytettäessä sovellusta InControl Touch Map Updater Catalina macOS -järjestelmässä ensimmäistä kertaa, sovellukselle on annettava tietovälineen/laitteen tiedostojen käyttöoikeus. Sovellus InControl Touch Map Updater ei käynnisty ilman käyttöoikeutta.

Voinko muuttaa sovelluksen käyttöoikeusasetuksia myöhemmin?

Voit määrittää sovelluksen käyttöoikeudet milloin tahansa järjestelmäasetuksissa. Siirry asetuksissa kohtaan Suojaus ja yksityisyys > Tiedostot ja kansiot ja valitse sitten sovelluksen InControl Touch Map Updater alla Siirrettävät tietovälineet -kohdan vieressä oleva valintaruutu.

Onko teillä tukikeskusta?

Saat lisätietoja Jaguar-jälleenmyyjältä.